Medvedí cesnak


Predĺžte zážitok z chute a vône 



Vyskúšala za vás a pre vás: Katka Brňáková

Listy umyjeme, nasekáme na drobno...

...uložíme do silikónovej formy...

...zalejeme vodou...

..vložíme

do mrazničky...

...Po pár hodinách vyberieme a preložíme do igelitového sáčku, resp. do umelohmotnej krabice a dáme naspäť do mrazničky.
Stačí, keď potom jeden-dva kusy vyberieme a vložíme do polievky.


Na zdravie a dobrú chuť! :-)



Máte obľúbený recept z medvedieho cesnaku?


Pošlite na projekt@samymamy.sk 

a inšpirujte mamičky :-)

Ďakujeme :-)





© 2017 SamyMamy.sk. Všetky práva vyhradené. Zdroje prebratých materiálov sú uvedené na jednotlivých podstránkach
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky